Προηγούμενος μήνας Προηγούμενη μέρα Επόμενη μέρα Επόμενος μήνας
Ανά έτος Ανά μήνα Ανά εβδομάδα Σήμερα Αναζήτηση Μετάβαση στον μήνα
20ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο
Από Δευτέρα, 19 Οκτ 2020
Έως Πέμπτη, 22 Οκτ 2020
Επισκέψεις : 127
από Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Επικοινωνία 2310998857, 2310998716

Η Ελληνική Φυτοπαθολογική Εταιρεία, µε ευχαρίστηση, σας προσκαλεί να συµµετάσχετε στο 20ο Πανελλήνιο Φυτοπαθολογικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη κατά το διάστημα 19-22 Οκτωβρίου 2020 στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Porto Palace.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες και εικονογραφηµένα κείµενα (posters) που θα καλύπτουν όλους τους κλάδους της βασικής και εφαρµοσµένης έρευνας της Φυτοπαθολογίας. Επίσης, θα πραγµατοποιηθούν διαλέξεις ή συζητήσεις στρογγυλής τραπέζης σε επίκαιρα σηµαντικά προβλήµατα της Φυτοπαθολογίας στην Ελλάδα.

Παρακαλούνται οι σύνεδροι που θα παρουσιάσουν εργασία (προφορική ή εικονογραφημένη) να στείλουν την Ελληνική και απαραίτητα την Αγγλική Περίληψη το αργότερο μέχρι 30 Ιουνίου 2020, δηλώνοντας τον τρόπο παρουσίασης που επιθυμούν (προφορική ή εικονογραφημένη). Πέραν της ημερομηνίας αυτής, λυπούμαστε αλλά καμία περίληψη δε θα μπορεί να γίνει δεκτή για λόγους επιμέλειας και έκδοσης.

Επισημαίνεται ότι για λόγους απρόσκοπτης διεξαγωγής και παρακολούθησης του συνεδρίου ο συνολικός αριθμός των προφορικών παρουσιάσεων είναι συγκεκριμένος και ο τελικός τρόπος παρουσίασης αποτελεί αρμοδιότητα της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου. Για τη διευκόλυνση του έργου της Οργανωτικής Επιτροπής παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επιλογή των εργασιών που θα υποβάλλουν για προφορική παρουσίαση.

Η εγγραφή στο συνέδριο είναι υποχρεωτική προκειμένου να παρουσιαστεί η εργασία στο συνέδριο και να εξασφαλισθεί η δημοσίευση της στο τεύχος των Περιλήψεων του Συνεδρίου. Ο κάθε εγγεγραμμένος σύνεδρος θα μπορεί να παρουσιάσει προφορικά μόνο μία (1) εργασία. Πέραν αυτής θα μπορεί να παρουσιάσει επιπλέον εργασίες μόνο ως εικονογραφημένα κείμενα (posters).

Σημαντική Ημερομηνία
Αποστολή Περίληψης:
30 Ιουνίου 2020

Παρακαλούνται τέλος, όσοι σκοπεύουν να λάβουν μέρος στο Συνέδριο, ανεξάρτητα από την παρουσίαση εργασίας, να πραγματοποιήσουν έγκαιρα την εγγραφή τους, ώστε να διευκολυνθούν οι εργασίες προετοιμασίας του Συνεδρίου και τα ονόματά τους να συμπεριληφθούν στον κατάλογο των συνέδρων.

Τοποθεσία Thessaloniki, Porto Palace

Συνέδρια - Εκδηλώσεις

trufaweb

florafreece

oikoskopio en

IUCN Red List.svg
protectedplanet

Πρόσφατα Σχόλια - Αναρτήσεις

Πρόσφατες Φωτογραφίες

Σχόλια Φωτογραφιών