Επισκόπηση Αναζήτηση Επάνω
Λεπτομέρεις Μεταφόρτωσης
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγη Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση HOT

Τα πρότυπα είναι πολύ χρήσιμα καθώς προσφέρουν γενικές κατευθύνσεις και υποδείγματα πάνω στα οποία μπορεί κάποιος να παράγει ένα βελτιωμένο προϊόν.

Στην πρώτη μου δουλειά, θα ήθελα πολύ να είχα ένα τέτοιο πρότυπο. Όπως, λοιπόν, με βοήθησαν εμένα και μου δείξανε ένα πρότυπο, έτσι θα ήθελα να επιστρέψω, κατά κάποιον τρόπο, το καλό:)

Για λόγους διακριτικότητας επικαλύφθηκε το όνομα ιδιωτών και παρακαλούνται οι συνάδελφοι να μην ανατρέξουν στο αυθεντικό αρχείο για να τα δουν. Τα ονόματα των δημόσιων λειτουργών-συναδέλφων είναι διαθέσιμα, τόσο λόγο ιδιότητας αυτών αλλά κυρίως επειδή η δουλειά τους κρίνεται, τουλάχιστον από εμένα, εξαιρετική.

Επαναλαμβάνεται και τονίζεται πως τα πρότυπα δεν είναι ούτε τέλεια ούτε 'ευαγγέλια'. Κάθε περίπτωση μπορεί να απαιτεί διαφορετική προσέγγιση αλλά νομίζω πως ένα πρότυπο είναι χρήσιμο.

Η παρούσα πράξη έχει αναρτηθεί στον ιστότοπο ΔΙΑYΓΕΙΑ (static.diavgeia.gov.gr/doc/4ΙΚΥΕ2-Λ). Συνίσταται προσοχή σε μελλοντικές παρόμοιες αναρτήσεις στο dasologoi.gr καθώς είναι σημαντικό να σεβόμαστε προσωπικά δεδομένα και ιδιωτικά στοιχεία πελατών και τρίτων προσώπων.

Δεδομένα

Έκδοση:
Μέγεθος284.05 KB
Μεταφορτώσεις325
Γλώσσα
Άδεια Χρήσης
Συντάκτης
Ιστότοπος
Τιμή
Δημιουργήθηκε2012-01-10 01:04:17
Δημιουργήθηκε από
Αλλάχθηκε στις2012-01-10 10:49:50
Τροποποίηση από

Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψεις

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Αρχεία

Έκθεση Φωτοερμηνείας 665
coord_gr 347
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση 325
Πίνακες παραγωγής Κοσσενάκη 263
Οδηγός ενσωμάτωσης WMS (ΑΦ Κτηματολογίου) στα Google Earth και QGIS 247

Τελευταία Μέλη

  • ΚΑΝΑΚΗ
  • mustafa1978
  • Gastone
  • bio
  • GM ENGINEER