Ανακοίνωση νέων μαθημάτων - Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής Β.Ι.Ο.

bioΑγαπητοί φίλοι,

 Με ιδιαίτερη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα ηλεκτρονικής μάθησης (e-learning) της Διεθνούς Οργάνωσης Βιοπολιτικής (Biopolitics International Organisation – B.I.O.) ξεκινάει νέο κύκλο μαθημάτων από την Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012. Το πρόγραμμα αποσκοπεί στον εμπλουτισμό κάθε δραστηριότητας με περιβαλλοντικές διαστάσεις και προσφέρεται εντελώς δωρεάν.

 Στα πλαίσια του νέου κύκλου, θα διεξαχθούν τα παρακάτω μαθήματα:

 –             Κλιματικές Αλλαγές (στα ελληνικά): Παρουσίαση των σύγχρονων προβληματισμών για τα αίτια των κλιματικών μεταβολών. Προβολή της βιώσιμης ανάπτυξης ως εργαλείο για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής. Ανάλυση των προβλημάτων που προκύπτουν στα οικοσυστήματα και στην ανθρώπινη υγεία από τις κλιματικές αλλαγές. Αναφορά σε διεθνή μέτρα και διεθνείς συνθήκες για την αντιμετώπιση των κλιματικών μεταβολών.

–             Food, Agriculture and the Environment  (στα αγγλικά)

Agriculture and the environment, water and soil, chemicals and biotechnology, organic agriculture and farming, introduction to the EU’s Common Agricultural Policy, eradication of poverty

–             Sustainable Forest Protection and Management (στα αγγλικά)

The forest environment, forest health, silviculture and forest management, forest economics and rural development, harvesting and utilization.

 Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας το συνημμένο δελτίο συμμετοχής και αποστέλλοντάς το σε μορφή word.doc (όχι σαν pdf ή φωτογραφία) έως τις 15 Νοεμβρίου 2012. Μετά την καταχώρηση της εγγραφής σας, θα σας αποσταλούν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη λειτουργία του προγράμματος. Με την επιτυχή ολοκλήρωση κάθε μαθήματος, απονέμονται διπλώματα παρακολούθησης.

 Εδώ και 27 χρόνια, με φίλους και συνεργάτες σε 151 χώρες, η Διεθνής Οργάνωση Βιοπολιτικής επιχειρεί να θέσει το περιβάλλον στον πυρήνα της κοινωνίας. Διαμέσου του Διεθνούς Πανεπιστημίου για το Βιο-Περιβάλλον, το οποίο ιδρύσαμε το 1991, αναπτύσσουμε σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων και οδηγών σπουδών με στόχο την εισαγωγή αξιών για την προστασία του περιβάλλοντος σε κάθε ειδικότητα.

 

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε συμπληρωματική πληροφορία ή διευκρίνιση και προσβλέπουμε με εκτίμηση στη συμμετοχή σας στο πρόγραμμα.

 

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

 

Καθ. Αγνή Βλαβιανού Αρβανίτη                                                                                

Πρόεδρος και Ιδρύτρια


 

Κατεβάστε παρακάτω την αίτηση συμμετοχής

http://dasologoi.gr/media/kunena/attachments/63/BIO.zip

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Αρχεία

Έκθεση Φωτοερμηνείας 664
coord_gr 347
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση 324
Πίνακες παραγωγής Κοσσενάκη 261
Οδηγός ενσωμάτωσης WMS (ΑΦ Κτηματολογίου) στα Google Earth και QGIS 246

Τελευταία Μέλη

  • bio
  • GM ENGINEER
  • Musicswido
  • ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ
  • Ektor