Στο πλαίσιο της αναμενόμενης ανάρτησης των δασικών χαρτών σε διάφορες περιοχές της χώρας, η Πανελλήνια Κίνηση Δασολόγων, με την συνεργασία της ΕΚΧΑ Α.Ε. διοργανώνει δύο ενημερωτικές ημερίδες με θέμα τις διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες που θα αναρτηθούν, μέσω της διαδικτυακής εφαρμογής που ανέπτυξε η ΕΚΧΑ Α.Ε.
Η πρώτη από αυτές τις ημερίδες θα γίνει στην Αθήνα, στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου Δασικών Ερευνών, την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11,00'.
Η δεύτερη ημερίδα θα γίνει στην Θεσσαλονίκη, στο μεγάλο αμφιθέατρο του κτιρίου Α' των εγκαταστάσεων του Τμήματος Δασολογίας στον Φοίνικα, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 11,00'. Οι ημερίδες απευθύνονται στους ιδιώτες Δασολόγους που θα εμπλακούν στις διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων στους δασικούς χάρτες που θα αναρτηθούν και στην διάρκειά τους στελέχη της Διεύθυνσης Δασικών Χαρτών & Φ.Π. της ΕΚΧΑ Α.Ε. θα παρουσιάσουν την σχετική διαδικτυακή εφαρμογή και τις διαδικασίες που την συνοδεύουν.
Στο τέλος αυτών των παρουσιάσεων (που αναμένεται να διαρκέσουν 2 περίπου ώρες), θα ακολουθήσει ενημέρωση - συζήτηση για διάφορα θέματα που απασχολούν τα μέλη του Συλλόγου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.