Θέση εργασίας για ορνιθολόγο (Συντονιστ​ή Έρευνας) στον Πτηνολογικ​ό Σύνδεσμο Κύπρου

Bartgeier Gypaetus_barbatus_closeup1_Richard_BartzΟ Πτηνολογικός Σύνδεσμος Κύπρου είναι ένας μη-κυβερνητικός, μη-κερδοσκοπικός οργανισμός, με σκοπό την προστασία των πουλιών της Κύπρου και τους βιοτόπους τους, καθώς και την προώθηση της σημασίας της διατήρησης των πουλιών στο πλατύ κοινό.

Ζητείται από τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου:

Συντονιστής Έρευνας (ΣΕ) (πλήρους απασχόλησης 38 ώρες/εβδομάδα)

Διάρκεια συμβολαίου: Aoρίστου χρόνου

Γενικά καθήκοντα:

Να προωθεί και να οργανώνει τις ερευνητικές δραστηριότητες και την παρακολούθηση πληθυσμών πουλιών για τον Πτηνολογικό Σύνδεσμο Κύπρου, με στόχο την παροχή πληροφοριών για την προστασία και διατήρηση των πουλιών της Κύπρου. Ο ΣΕ θα συμμετέχει ο/η ίδιος/α σε εργασία πεδίου και θα επιδιώκει και την εμπλοκή μελών του Πτηνολογικού και άλλων ενδιαφερομένων στην έρευνα πεδίου, τους οποίους θα συντονίζει. Ο/Η ΣΕ θα παράγει αναφορές για τις ερευνητικές δραστηριότητες του Πτηνολογικού και θα παρέχει εμπειρογνωμοσύνη σε θέματα διατήρησης της φύσης που θα βοηθούν το έργο του Πτηνολογικού στην προώθηση θεμάτων και στην επικοινωνία. Θα ηγείται δράσεων για την σωτηρία των απειλούμενων ειδών στην Κύπρο και για έργα προτεραιότητας για τον Πτηνολογικό. Θα ηγείται ή θα συμμετέχει στη διαχείριση προγραμμάτων για είδη και περιοχές, κατά περίπτωση.

Ο/Η υποψήφιος/α που θα προσληφθεί:
Θα έχει τουλάχιστον τρία χρόνια σχετική εμπειρία, θα έχει πανεπιστημιακό και μεταπτυχιακό πτυχίο στη Βιολογία, Ζωολογία, Οικολογία, Ορνιθολογία, Προστασία και Διατήρηση της Φύσης, ή άλλο σχετικό. Θα είναι έμπειρος/η στις τεχνικές εργασίας πεδίου, και στην συγκέντρωση, εξακρίβωση και ανάλυση δεδομένων. Θα είναι άπταιστοι χρήστες της αγγλικής γλώσσας και θα μπορούν να δουλεύουν ανεξάρτητα με λίγη επίβλεψη και θα ενδιαφέρονται να δουλέψουν για μια μη κυβερνητική οργάνωση με στόχο την προστασία της φύσης. 

Μισθός: 22,000-25,000 ΕΥΡΩ (μικτός), ανάλογα τα προσόντα και την εμπειρία.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την αναλυτική περιγραφή της θέσης.

Προθεσμία: 15 Ιανουαρίου 2012

Για αίτηση, στείλετε γράμμα και βιογραφικό σημείωμα στα ελληνικά ή αγγλικά. Στο γράμμα παρακαλούμε περιγράψτε τους λόγους για τους οποίους κάνετε αίτηση και θεωρείτε ότι είστε το κατάλληλο άτομο για τη θέση. Το γράμμα και το βιογραφικό να σταλούν με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μόνο στο:

Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

 


 

Πηγή: www.birdlifecyprus.org

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Αρχεία

Έκθεση Φωτοερμηνείας 663
coord_gr 346
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση 324
Πίνακες παραγωγής Κοσσενάκη 261
Οδηγός ενσωμάτωσης WMS (ΑΦ Κτηματολογίου) στα Google Earth και QGIS 245

Τελευταία Μέλη

  • GM ENGINEER
  • Musicswido
  • ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ
  • Ektor
  • Atromma