Φυτοτεχνικη μελετη

Περισσότερα
04/12/2013 11:01 #2223 από victoria
Φυτοτεχνικη μελετη δημιουργήθηκε από victoria
Χαίρεται συνάδελφοι,

Εχθες ανέλπιστα πηρα ενα τηλεφώνημα από έναν μηχανικο ο οποίος μου πρότεινε τέλος παντων να κάνω μια διαμόρφωση χώρου σε ενα μικρο εργο που θεωρητικά θα πάρει...Δυστυχως δεν εχω εμπειρία από τέτοιου είδους μελέτες, ούτε ξέρω πόσο χρόνο χρειάζεται ούτε πολλά πραγματα τελος πάντων... Θα ήθελα λοιπόν την βοήθεια σας αν γνωρίζετε κάτι, αν έχετε μια μελέτη τετοια και μπορείτε να τη μοιραστείτε μαζί μας, αν ξέρετε με ποιες προδιαγραφές συντάσσεται μια μελέτη έργων πρασίνου, τι αμοιβή πρέπει να ζητήσει κάποιος...Ξερω γω...εχω πελαγώσει λιγουλάκι! :sick:
Και ολα αυτά πρεπει να τα κάνω πρίν τις γιορτες...Υποθέτω οτι για να πιστευει 'το αφεντικο' οτι γινεται μαλλον υπαρχει καποιου ειδους μπουσουλας...Ειδάλλως θα την απορρίψω. Ξεχασα να αναφέρω οτι πολλές λεπτομέρειες δεν ηξερε και ουτε μου ειπε... :dry:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
05/12/2013 21:55 #2227 από pachanga
Απαντήθηκε από pachanga στο θέμα Φυτοτεχνικη μελετη
Χαίρετε Βικτωρία! Ας ελπίσουμε ότι ο κύριος μηχανικός σκοπεύει όντως να σου αναθέσει τη μελέτη και όχι απλά να χρησιμοποιήσει την υπογραφή σου (ως δασολόγος-περιβαλλοντολόγος) σε μια δική του μελέτη προκειμένου να καλυφθεί νομικά. Γίνονται και τέτοια.

Νομίζω ότι υπάρχουν μέλη μας με εμπειρία στο θέμα που θα μπορέσουν να σε κατατοπίσουν σχετικά με τις απορίες σου. Δυστυχώς δεν έχω ασχοληθεί καθόλου προσωπικά. Μην την απορρίψεις όμως.

choose. life

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.342 δευτερόλεπτα

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Αρχεία

Έκθεση Φωτοερμηνείας 664
coord_gr 347
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση 324
Πίνακες παραγωγής Κοσσενάκη 261
Οδηγός ενσωμάτωσης WMS (ΑΦ Κτηματολογίου) στα Google Earth και QGIS 246

Τελευταία Μέλη

  • bio
  • GM ENGINEER
  • Musicswido
  • ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ
  • Ektor