ΠΡΟΣΟΧΗ, ΔΕΝ ανεβάζουμε βιογραφικά. Εφόσον μας ενδιαφέρει κάποια αγγελία και δεν έχει στοιχεία επικοινωνίας, στέλνουμε ένα προσωπικό μήνυμα στον χρήστη που τη ανέβασε

Εργασία

Περισσότερα
20/04/2013 20:39 - 21/04/2013 00:37 #1874 από kitty
Εργασία δημιουργήθηκε από kitty
loipon eimai nea sto site...eimai dasoponos kai tha ithela na rwthsw an prokeitai na ginei kapote asep gia dasoponous?akomh ti prooptikes exei to epagelma mas sthn ellada.gt akouw poli kosmo pou teleiwe to antikeimeno mas k ergazetai se kt allo asxeto.sas euxaristw
Last edit: 21/04/2013 00:37 by s@m.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Περισσότερα
22/04/2013 07:53 - 22/04/2013 07:55 #1877 από pachanga
Απαντήθηκε από pachanga στο θέμα Εργασία
Γεια σου Στέλλα, καλώς ήρθες. Αν μπορείς μόνο χρησιμοποίησε ελληνικούς χαρακτήρες. Στο θέμα που αναφέρεις τώρα, δεν είμαι δασοπόνος συνεπώς δεν μπορώ να πω ότι γνωρίζω με βεβαιότητα, αλλά μια γενική εκτίμηση μπορεί να γίνει.

Αναφέρεις τη μαγική λέξη προοπτικές. Νομίζω ότι θα περάσει πολύς καιρός μέχρι να ανοίξουν πάλι θέσεις μέσω ΑΣΕΠ, για οποιοδήποτε επάγγελμα. Αλλά και να ανοίξει, δεν νομίζω να υπάρχει κάποιου είδους προοπτική. Με τους μισθούς που υπάρχουν και τη φορολόγηση στην Ελλάδα, αναρωτιέμαι μια θέση εργασίας ακόμη και στο αντικείμενό μας, αν θα άξιζε τον κόπο. Το πολιτικό σκηνικό προφανώς και δεν θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια, ούτε τίποτε τρελές επενδύσεις φαίνεται ότι θα πέσουν στο δασικό χώρο. Συνεπώς για να ανοίξουν θέσεις μέσω ΑΣΕΠ που αναφέρεις, μάλλον θα πρέπει να φύγουν κάποιοι δασοπόνοι από τη δημόσια διοίκηση πρώτα. Και είναι αμφίβολο ένα πτωχευμένο κράτος αν θα μπορεί να διατηρήσει αξιοπρεπείς μισθούς και εργασία για τους επόμενους, αν τελικά αποφασιστεί να καλυφθούν οι θέσεις αυτές.

Σαν γενικό σχόλιο θα έλεγα ότι όσο είναι καιρός να ελέγξετε άλλες λύσεις, σε άλλες χώρες αν είναι δυνατόν. Γιατί και να βρεθεί εργασία στην Ελλάδα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι χωρίς προοπτική.

choose. life
Last edit: 22/04/2013 07:55 by pachanga.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.420 δευτερόλεπτα

Επικοινωνία

 

Δημοφιλή Αρχεία

Έκθεση Φωτοερμηνείας 664
coord_gr 347
Πράξη Χαρακτηρισμού συνοδευόμενη από την Έκθεση Αυτοψίας και Εισήγηση 324
Πίνακες παραγωγής Κοσσενάκη 261
Οδηγός ενσωμάτωσης WMS (ΑΦ Κτηματολογίου) στα Google Earth και QGIS 246

Τελευταία Μέλη

  • bio
  • GM ENGINEER
  • Musicswido
  • ΦΥΔΑΝΑΚΗΣ
  • Ektor